lördag 21 februari 2009

Skäggäventyr och fiskelycka

Medmänniskor i jordens kollektiv,
det glädjer oss att ni än en gång hittat till vår kreativa lilla hörna.

För första, men absolut inte sista, gången sedan tidernas begynnelse har kreativiteten idag sitt ursprung på Studentvägen 14:26. Kamrat Lumbärg har nämligen förflyttat sitt näste från Uppsalas studentgetto till Uppsalas studentområde, fantastiskt! Och kan ni tänka er - som om det inte vore nog med att tidigare nämnda logistiska problem numera är lösta, så ligger gradantalet i hans rum numera över socialstyrelsens rekommenderade inomhustemperatur! Ben kan således springa omkring i bara mässingen hela dagarna om han så behagar, vilket enligt Mr. Chappelle kan komma väl till pass om man är i behov av alibi någon gång... "note the ti-ime, note . the . tiiiime..."

Planerna var ursprungligen att hjälpa världsekonomins vändning på traven och anställa utflytts-sanerings-assistans, men det insågs att det är manligt att städa om man gör det ordentligt. Så torsdagen spenderades med att blanda högst frätande vätskor, rensa igenväxta avlopp och (djupt loskandes) putsa rutor.. alltid med en snus under läppen givetvis. För tvivlande läsare, såsom Bens mor och tidigare gäster i våran boning i Umeå, kan lyftas fram att Heimstadsrepresentanten blev helt till sig av den perfektion och noggrannhet som arbetet innefattade. Bethe!

Den händelse som kommer på (knapp) andraplats efter flytten, är vårat gemensamma beslut att odla terminsskägg. Denna enastående aktivitet, vars briljans verkar gå över huvudet på många, kom som en skänk från ovan. I skepnad av budbärare från högre instanser, kungjorde Andreas Persson en profetia om cit. "gudabenådade ansiktsbehåringar" som genast skulle förändra Gillettes kundantal.













Två- respektive enmånadsrapport på skäggfronten

Under den gångna helgen attenderades födelsedagskalas för fröken Nordenhäll hos kamrat Sumbärg i Blackan. Fiskedamm, missnöjda grannar och extrem Pite-gemenskap bidrog till en tillfredställande afton. Vi vill rikta ett stort tack till Hightower som arrangerade fistiviteten och till och med bjöd på två egenhändigt kreerade bakverk. Dina förmågor i köket upphör aldrig att förvåna.













Andreas och Nord släpper loss till Nordmans outtröttliga och ytterst dansanta toner (t.v.)
Sockerbagare Sumbärg med beundrare (t.h.)













Kamrat Wallbäcks firar sin lyckade fångst (t.v.)
Storfiskare Södärbärg stoltserar med rökt böckling (t.h.)

Urdrag från vad filofaxerna har att erbjuda den närmaste tiden:

  • Peter(B) & Peter(E) har i sin förträffliga klokhet bestämt sig för att beresa sig hit till tropikerna under stundande veckoslut.
  • Vecka 11 ska vi åter besöka den stad som under åtta månader formade oss och vår vänskap till briljans, nämligen Umeå.
  • För att hjälpa evolutionen på traven och hedra Jesu lidelse, har Ben beslutat sig för att dra ut sina visdomständer till påsk.

Övriga notiser:

  • Efter stor kraftansamling och med omfattande dedikation slutade vi idag snusa. Dock insågs snabbt, efter vägledande samtal med David, att detta var en synnerligen dålig idé. Vi kan således än en gång med stolthet titulera oss som riktiga män.
  • Som i ett led i Mtv's fantastiska programutveckling har nu Jamie Foxx gett oss det exceptionella programmet From G's to Gents, vilket har berört oss och tagit en alldeles speciell plats i våra hjärtan.


Med det så tackar vi för oss,

A&B

14 kommentarer:

Anonym sa...

varför kan man inte rösta hur många gånger man vill i eran enkät?

Barrgrändsmissionärerna sa...

Enkelt: för att vår grundläggande ideologi (till skillnad från det nya "arbetarpartiet" tex) baseras på alla människors lika värde. Alltså att det inte bara är en isolerad individs prestation som räknas, utan att det endast är genom kollektivet som helhet som vi kan uppnå allt det vackra vi är kapabla till.

Anonym sa...

Bah! Jag spottar på era usla omröstningar tills jag får se en tuttpiercing!

Anonym sa...

what he said

Anonym sa...

Jag tror vi alla kan enas om att tuttpiercings-idén var helt och hållet befängd, och var troligen produkten av tryck utifrån. Vi måste förkasta allt sådant likt vi förkastar CIAs inblandning i alla dessa statskupper.

Det är en bra sak att missionärerna återigen hittat modet att stå upp för sina tuttar. Det är viktigt att någon sätter ner foten, ty bröstvårtor har inga fötter själva att sätta ner.

Anonym sa...

What they said!

Anonym sa...

en ynka röst på "fy bubblan" speglar långt ifrån det avståndstagande jag vill visa för erat behåringsupptåg. ska leta rätt på varenda publik dator i uppsala kommun för att göra min röst hörd..

Anonym sa...

Don't be a beard saver hater!

Hanna sa...

jag har bestämt för mig att det var fem starka röster på "fy bubblan", nu återstår endast fyra. har ni makt nog att manipulera röstningen? fy fan isf.

AP sa...

Vi har givetvis ingen makt, eller för den delen vilja, att manipulera resultaten. Ditt utlåtande är befängt!

AP sa...

Däremot verkar det som att en kvinna tagit sitt förnuft till fånga och insett skäggets briljans och attraktionskraft. W to the ord.

Jåntä sa...

dålig tagg nu hos herrskapet....21 februari.......skamligt.

Jonas sa...

Hörrni! ge mig befogenhet så ska jag hjälpa er att skriva ett litet inlägg. Jag fixar det utan betalning

simon sa...

FFS lägg upp bilder nu ante från skiten ja va nere på nyss!!! allt eller inget nu miss ante!